MISHA Studio

View Original

Nunta Suceava – Alexandra {+} Liviu

Alexandra și Liviu, doi oameni frumosi cu care am rezonat inca de la prima intalnire, alaturi de care ne-am distrat foarte tare! Cu nunta lor am incheiat un sezon de nunta 2017 de succes, sezon de nunta in care am reusit sa-mi depasesc limitele ca fotograf de nunta.

WOW ce nunta frumoasa alaturi de Alexandra si Liviu. Totul a fost superlativ, locatia pregatirilor, la ei acasa, sedinta foto la Conacul Polizu Hârlău un loc incarcat de magie si istorie. Petrecerea la salon Aristocrat din Suceava a fost pe cinste cu muzica excelenta Trupa Vers us Band si jocuri de lumini cum nu am mai vazut demult. La acest capitol band-ul a meritat din plin cele 5 stele la categoria servicii, cu care se lauda. Pentru mine, ca fotograf de evenimente aceasta nunta a fost una din cele mai frumoase din acest an. Am avut suficient timp la dispozitie sa facem tot ce ne-a trecut prin cap din punct de vedere creativ, si totul datorita Alexandrei si lui Liviu pentru ca au raspuns pozitiv tuturor nebuniilor noastre si cred ca asta se poate vedea in imagini.

Primul dans a fost exploziv, evecte luminoase superbe si un fum greu care a umplut perfect ringul astfel incat ca cei doi sa se ridice peste asteptarile celor ce au fost alaturi de ei. Ca la un concert, cu totii au fost doar urlete de bucurie si incurajari din toate directiile. Telefoanele inregistrau la foc continuu si totul era incredibil de frumos.
PS: Ei locuiesc in Los Angeles si se bucura de minunea lor, un baietel in varsta de 1 si cateva luni. Se reintorc in tara anual pentru a-si revedea frumoasa familie si sa-si incarce bateriile.

A fost o experienta de neuitat pe care am repeta-o cu orice ocazie.Va imbratisam si abia astept sa ne revedem la un ceai !

Va invit si pe voi sa va delectati cu aceste imagini superbe.