MISHA Studio

View Original

Nunta Galati – Ionela {+} Andrei

Această fotografie emotionantă cu Ionela și Andrei este realizată în timpul ședintei foto de nuntă din Grădina Botanică a orașului Galați și surprinde perfect bucuria din inima lor și dragostea care i-a unit. De această dată am fost alături de ei pentru a fi siguri că aceștia vor avea parte de cele mai minunate amintiri peste ani și să spunem în imagini cea mai frumoasă poveste a lor…povestea nunții.. 
Pe Ionela si Andrei i-am cunoscut pentru prima oară la cununia lor civila insa mai important este ca ei se cunosc de cand erau copii, iar prietenia lor s-a legat nu oriunde, ci pe terenul de fotbal din cartier, un loc special, plin de amintiri pentru ei. Nu iți programezi felul în care te vei simți, însă nici nu iți poți imagina că totul se desfășoară la o intensitate atât de puternică pentru sufletul tau.

De cele mai multe ori ziua nunții este o zi stresantă pentru miri dar ajunși de dimineată la Andrei, în locul agitației obișnuite, ne-am început ziua cu o cafea și o poveste pe terasa apartamentului :) unde l-am cunoscut și ne-am jucat cu Tigruț, al treilea membru al familiei lor: un frumos motan bengalez cu care veți face cunoștință în fotografiile de mai jos.  A fost cel mai normal început, pentru o zi cu adevarat specială pentru ei, în care ne-au demonstrat că sunt doi oameni naturali, simpli, ce traiesc zi de zi o iubire care îi face fericiți.

Petrecerea a fost punctul culminat al zilei, la restaurantul Ramada în orasul Galați. Ionela și Andrei au trecut rapid peste emoțiile primului dans, iar apoi a început distracția !  A fost un party în adevaratul sens al cuvântului, ceea ce ne-a placut la nebunie… iar mai multe despre ziua lor vedeți mai jos. 

Dragilor, ne-am simțit super alături de voi, ne bucurăm că vă avem ca prieteni și ne sunteti tare dragi !
Am rămas cu amintiri foarte plăcute din Galați și abia așteptăm să ne revedem! Vă pupăm…și pe Tigruț !